Det startet med en setning om at husfruestillingen var ledig. Hvor på jeg spør hva stillingsinstruksen inneholdt. Ikke lang tid etter flyttet jeg inn til husbonden. Husfrua er 46 år gammel og bor i Østfold.

Jeg  har savnet det å kunne skrive artikler og repotasjer fra min tid som redaktør i fagtidsskrift og det å skrive blogg  gir meg  muligheten til å ta opp igjen gammel kunnskap. Er dette veien å gå for bli frilansjournalist kanskje, hvem vet? 

Det gir meg ihvertfall muligheten til å skrive om mine nye «grønne» interesser og de nye mulighetene de gir meg som husfrue på gård. Jeg kommer til å møte mange spennende mennesker som også bor og elsker livet på landet og det er de jeg helst vil skrive om. Nemlig hvordan deres liv på landet fortoner seg i hverdagen og de  mange mulighetene det har gitt dem som foreksempel å kunne etablere egen virksomhet, drømmer, på egen gård der hjemme. Der av; Drøm ditt liv – lev din drøm.

Følgene av det vil også gi repotasjer om hage, naturen og dyr, matoppskrifter fra gårdskjøkkenet, enkel håndverk, og gamle vakre gjenstander inne og ute på tun og seter. Så er du interessert i å dele opplevelsene sammen med meg er du velkommen til bloggen min.

Med vennelig hilsen

Lise allias husfrua og skribent

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s